Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

Калофер, 4370
гл. път Калофер-Карлово

Начини за плащане

В брой

Други услуги

Ресторант

8°C

foursquare   wikimapia

Гориво Цена
Бензин А95 1,84 лв./л
Дизелово гориво Дизел 2,02 лв./л
Газ Пропан Бутан Пропан-Бутан 0,88 лв./л

Цените са приблизителни

Simeon Kostov
Fuelo© на 18.12.2017
оценка:

Много съм доволен от бензиностанция Ивони и от години зареждам само там. И бензина и газта са отлични така че не се самозалъгвайте че като е евтино не е качествено. репоръчвам ви я !

Simeon Kostov
Fuelo© на 18.12.2017
оценка:

Много съм доволен от бензиностанция Ивони и от години зареждам само там. И бензина и газта са отлични така че не се самозалъгвайте че като е евтино не е качествено. репоръчвам ви я !

Димитър Гебшеменов
Fuelo© на 24.06.2016
оценка:

Пападопулос.....явно не си излизал никъде другаде в европа освен в гърция може би.никъде в европа даже и гориво не ти зареждат,освен ако не помолиш служителя които отговаря за чистотата и подръжката на бензиностанцията.това да ти зареждат колата и да ти мият стъклото е някаква българска измислица.а за касовият бон-не се притесняваи-100% ти е издаден-просто вече системата им е такава,иначе няма да работи тая бензиностанция.с уважение към към МЪРЗЕЛИВИТЕ И СВИДЛИВИТЕ.(ВИЗИРАМ ТОВА ЧЕ ЗАРЕЖДАШ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ НА КОЯТО ЦЕНАТА НА ГОРИВОТО Е С 20 СТОТИНКИ ПОД НОРМАЛНАТА ЗА СТРАНАТА,ЧЕ И ИСКАШ ОСНОВЕН РЕМОНТ ДА ТИ НАПРАВЯТ АКО МОЖЕ)Аз лично съм доволен от бензиностанцията-евтина ми е и попътно винаги фулирвам там.

anos popadopulos
Fuelo© на 23.06.2016

Вчера 22.о6.2016 заредих гориво на бензиностанция ИВОНИ-ГЛАВЕН ПЪТ ПРЕДИ КАЛОФЕР помолих да измият предното стъкло, младото момче ми отговори ,четова не им влиза в задълженията/в цял свят може но на ивони НЕ/, ОСВЕН ТОВА няма от къде да разбера как се казва ОПЕРАТОРА . да не говорим че НЕ ИЗДАВАТ НИКАКЪВ КАСОВ БОН, ТОВА ЩЕ НАУЧАТ И ДАНЪЧНИТЕ С УВАЖЕНИЕ КЪМ МЪРЗЕЛИВИТЕ. АНОС ПОПАДОПУЛОС

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

24 януари
(днес)

силен дъжд
-1°C8°C

25 януари
(утре)

силен дъжд
0°C7°C

26 януари
(събота)

слаб снеговалеж
-2°C5°C

времето от OpenWeatherMap.org

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.